Yhteisöt

Yhteisöllä tarkoitetaan väkijoukkoa, jolla on yhteinen päämäärä ja mielenkiinnon kohde. Muita yhteisöille tunnusomaisia piirteitä ovat yhteinen päätösvalta ja säännöt, jotka on laadittu tukemaan yhteisön päämäärää. Yhteisön ja ryhmittymän ero on jäsenmäärässä ja siinä, että yhteisö on usein asettunut aloilleen.

Cladesissa on tällä hetkellä kolme vakiintunutta yhteisöä: Edenia, Safehaven ja Legatum. Pelaajilla on mahdollisuus luoda ryhmittymiä, joista voi halutessaan ajan myötä tehdä myös yhteisön. Uusia yhteisöjä saattaa paljastua myös sitä myötä, kun pelimaailmaa paljastetaan...

Edenia

Tämän hetkinen johtaja: Cyrill Angelet

Edenia on hyvin uskontopohjainen monarkia. Yhteisö on hyvin tiukka ja rajoitettu lakiensa vuoksi. Sen sisällä on suuri luokkayhteiskunta, jossa ei saa pitää salaisuuksia. Kyseessä on siis suuri kyttäyskunta. Edeniaa johtaa pyhimyksinä pidetty Angelet suku ja sen suvun johtaja Cyrill Angelet on kaikkein suurin pyhimys.

Edenian tarkemmat tiedot.
Edenian tiedot foorumilla.

Safehaven

Tämän hetkinen johtaja: David Blake

Safehaven on kotitalolähiöön perustettu aidattu kommuuni. Paikassa on värikäs, eri-ikäisistä ja taitoisista henkilöistä koostuva yhteisö, joita pyritään kohtelemaan tasapuolisesti ja reilusti kaikissa tilanteissa yhteisten sääntöjen ja tavoitteiden avulla. Safehaven on demokraattinen, mutta silläkin on johtohenkilönsä, jonka puoleen käännytään vaikeina aikoina ja pattitilanteissa. Viimeinen sana on aina kansanäänestyksellä.

Safehavenin tarkemmat tiedot.
Safehavenin tiedot foorumilla.

Legatum

Tämän hetkinen päällikkö: Kain Eklund

Legatum on pieni ja tiivis yhteisö, josta liikkuu värikkäitä huhuja. Yhteisö on sulkeutunut eikä sen tarkkaa sijaintia tiedä muut, kuin yhteisön jäsenet. Hevosilla liikkuvat heimolaiset tunnetaan ryöstöretkistä ja brutaaleista tavoistaan ulkopuolisia kohtaan. Legatumia johtaa nuori päällikkö, jolla on aina viimeinen sana kaikkeen.

Legatumin tarkemmat tiedot.
Legatumin tiedot foorumilla.