Ryhmittymät

Ryhmittymät ovat yhteisöä pienempiä väkijoukkoja, joilla voi olla oma tukikohta tai liikkuva elämäntyyli. Ryhmittymä pitää kasassa yhteinen päämäärä ja mielenkiinnon kohde. Muita ryhmittymille tunnusomaisia piirteitä on yhteinen päätösvalta ja säännöt, jotka on laadittu tukemaan ryhmittymän päämäärää.

Ryhmittymällä on mahdollisuus kasvaa yhteisöksi, jos se saa tarpeeksi jäseniä. Muita nimityksiä ryhmittymille on mm. jengit, porukat, ryhmät yms.

Ryhmittymien ohje foorumilla

Toistaiseksi ylläpito hyväksyy ryhmittymien hahmot, mutta hahmo luodaan yhdessä ryhmittymän vetäjän kanssa. Ryhmittymien kasvaessa päälukua, hyväksyntä tulee ryhmittymän vetäjälle.

I.M.P.

Tämän hetkinen johtaja: Drake Dondell

I.M.P on pieni porukka joka selviytyyy ryöstelyllä, mutta kohdalle sattuessa joukkio myös tyhjentää tutkimisen arvoisia rakennuksia. Ryöstöjään tehdessään pukevat kaikki jäsenet ylleen kasvot peittävän maskin tai vastaavan identiteetin salaamiseksi. Haluavathan he toisinaan huolettomasti päästä kulkemaan yhteisöjen muurien sisäpuolelle. Jengin idealogia pohjautuu silkan uhkailun voimin hoidettaviin ryöstöihin.

I.M.P.:n tiedot foorumilla.

Vetäjä: Janni

Lucinan verikoirat

Tämän hetkinen johtaja: Lucina Adrasteia

Lucinan verikoirat ovat Lucina-nimisen naisen värväämä joukko, joka asuu ja huolehtii kartanosta sekä sen turvallisuudesta. He ovat tiivis poppoo, joka tuntee yhteenkuuluvuutta, mutta kyseessä on verikoirille pikkasen enemmän työpaikka kun yhteisö. Kartanon tarkoitus on olla puolueeton suojapaikka kenelle tahansa, milloin tahansa. Asiakasta suojellaan keneltä tahansa ja hänestä pidetään huolta maksua vastaan. Verikoirat tekevät kaikenlaisia hommia suojelutyöstä velkojen keräämiseen. Työ voi olla myös hyvin epämääräistä ja ylettyä alamaailman syövereihin. Lucina hakee porukallensa mafian statusta, jota jokainen kunnioittaisi ja jopa vähän pelkäisi.

Verikoirien tiedot foorumilla.

Vetäjä: Yuno

Reapers

Tämän hetkinen johtaja: Jim Williams

Hylättyyn vankilaan asettunut militaristinen ryhmittymä, joka kukisti siellä majailleen jengin tieltään. Selkeästi aseistautuneet armeijataustaiset ryhmäläiset eivät kaihda keinoja selviytyäkseen ja sillä voi olla seuraamuksia Sufton Nessin asukkaille.

Reapersien tiedot foorumilla.

Vetäjä: Reddari